2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 05.09.2023 tarihinde okulumuzda yapılacaktır.

SAYIN VELİMİZ;

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 5 Eylül 20223 Salı günü saat 12:30'da yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda 6 Eylül 2023 Çarşamba günü aynı saatte ve yerde aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuzda yapılacaktır.
              Toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Bircan BÖYÜKMEDAR

GÜNDEM  :
1-   Toplantı katılım evrakının imzalanması ve açılış.
2-   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.
3-   Divan Kurulu seçimi. (1 başkan-1 katip üye)
4- Yönetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (5 asıl, 5 yedek üye)
5- Denetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (1 asıl, 1 yedek üye)
6- Dilek ve temenniler.